Megallo.org

x
Oldal betöltése... Kérlek várj

Tevékenységek

Önként jelentkező szerhasználati- és viselkedési problémákkal, illetve életvezetési és kötődési zavarokkal küzdő fiatalok és fiatal felnőttek számára kínálunk napi rendszerességű programokat, támogató közösséget, melyben az érintettek egyéni szükségleteit és igényeit vesszük figyelembe. Biztonságos, védett környezetet biztosítunk azoknak, akik marginalizálódott helyzetükön, kallódó életformájukon változtatni szeretnének.

Felépülés-központú elvek mentén preventív, rehabilitációs, illetve re-integráló céllal kínáljuk szolgáltatásainkat, ahol számítunk az érintettek aktív és felelős részvételére. Egyéni, csoportos és közösségi támogatás keretében, személyre szabottan segítjük a változtatni, felépülni vágyókat. Hiszünk a közösségben és a közösségért végzett tevékenységek támogató, építő erejében.

Integrált intézményünk lehetőséget teremt arra, hogy a szenvedélybetegek alacsonyküszöbű ellátás révén, anonim módon vegyék igénybe szolgáltatásainkat. Lehetőségük van az ellátottaknak a közösségi vagy a nappali ellátás keretében működő programjaink igénybevételére, vagyis egy komplexebb és magasabb szintű ellátási formába történő bekapcsolódásra.

Multidiszciplináris szakmai stábunkban pszichiáter szakorvos, szociálpedagógus, szociális munkás, szociálpolitikus, pszichológus, közösségszervező, addiktológiai konzultáns, jogász végzettségű, tapasztalati és elméleti szakemberek dolgoznak. A segítő munka a felépülés-, és ellátott-központú szemlélet mentén rendszerszintű megközelítéssel, a stáb által közösen kialakított szakmai értékek alapján történik.

Megálló Csoport Alapítvány © 2024

Go To Top
Megszakítás